Veel gestelde vragen

Staat u antwoord er niet bij? of heeft u vragen over een nieuwsbrief of andere zaken. Neem dan contact met ons op via het mailadres: avond4daagse.zoetermeer@gmail.com

Hoeveel dagen

Krijgt mijn kind indien het één avond niet meeloopt tóch een medaille?
Het is de Zoetermeerse Avond4daagse en geen driedaagse.......

Als organisatie gaan wij ervan uit dat ingeschreven deelnemers alle vier de avonden lopen voor hun medaille. Hard controleren doen wij dit echter niet. De inschrijvers, i.c. de ouders van de ingeschreven kinderen dienen voor zichzelf te bepalen of zij de medaille 'verdienen'. Krijgen doen ze hem in alle gevallen op de vierde avond op basis van het betaalde inschrijfgeld. Als uw kind via de school is ingeschreven, is het raadzaam om een eventueel verzuim van één avond met de coördinator van de school af te stemmen. De school reikt immers de medailles uit.

Ik wil niet dat er foto's waar ik op sta op de website terecht komen

Ik wil niet dat er foto's waar ik op sta op de website komen
Beste wandelaar, uiteraard vinden wij het leuk om tijdens het evenement foto's te maken. Deze plaatsen wij dan op onze website. Heeft u hier problemen mee, geeft dit dat aan via ons mailadres; avond4daagse.zoetermeer@gmail.com

Dan zorgen we ervoor dat de foto's waar u op staat verwijderd worden. 

Omgaan met privacy gevoelige gegevens

Hoe gaan jullie om met de privacy van de inschrijvers
Na de avond4daagse zullen alle privacy gevoelige gegevens verwijderd worden. U mailadres en telefoonnummer bewaren wij voor volgend jaar. Bent u het hier niet mee eens geef dit dan aan bij het bestuur. U kunt hen bereiken op mailadres:

avond4daagse.zoetermeer@gmail.com 

moet ik als begeleider ook betalen?

Moet ik als begeleider ook betalen?
Nee, als begeleider hoeft u niet te betalen, tenzij u een medaille wenst te ontvangen. In dat geval dient u zich als deelnemer in te schrijven.

Krijg ik met de Zoetermeerpas korting op het inschrijfbedrag?

Krijg ik met de Zoetermeerpas korting op het inschrijfbedrag?
Zeker, op vertoon van de pas ontvangt u een korting van maximaal €4,- afhankelijk van het beschikbare saldo op uw pas. Het bedrag dat u zelf dient te betalen is dan €1,-.

Helaas kunt u echter niet online inschrijven, als pashouder zult u dat op de eerste wandelavond bij het startbureau moeten doen.